Stoiximan Super League

«Ασπρόμαυρη» αντεπίθεση

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ δεν είναι ανησυχητικά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στην Κέρκυρα.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τη νίκη του στην Κέρκυρα ήρθε και η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αισιόδοξο για το κλείσιμο της σεζόν, αφού θεωρούν πως η ομάδα θα συνεχίζει να βελτιώνεται μετά την πρόσληψη του Γιώργου Γεωργιάδη και τη δουλειά που κάνει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα.

Το έργο, όμως, του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ομάδες που έχουν ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη (ΠΑΣ εντός στις 26 Απριλίου) και την παραμονή (Λεβαδειακός εντός στις 3 Μαΐου και Πανιώνιο εκτός μία εβδομάδα αργότερα).

Στο προπονητικό επιτελείο επικρατεί προβληματισμός, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, ο Βίτο έχει μία κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και έκανε θεραπεία και ποδήλατο, ενώ ο Τζιόλης προπονήθηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους.

Από την πλευρά του, ο Νομπόα είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος και ο Περέιρα στους κοιλιακού. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία, με τον Κάτσε να κάνει μόνο ποδήλατο (λόγω κόπωσης) και τον Μαντούρο να έχει ίωσης.

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

*** Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν τελικά εξελίξεις στο θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, αφού η ηλεκτρονική εφαρμογή άνοιξε την Παρασκευή το βράδυ και μετά τη νέα σύσκεψη που υπήρξε ανάμεσα σε δικηγόρους και φοροτεχνικούς αποφασίστηκε ποιες θα είναι οι κινήσεις του συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x