Champions League

Άστα-να πάνε…

Την… πάτησε η Ατλέτικο. Η ψυχωμένη Αστάνα δεν «λύγισε» με τίποτα στο Καζακστάν και οι Μαδριλένοι, που κόλλησαν στο 0-0, έχασαν μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν την κατάστασή στον όμιλο.

Μοναδική ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης έχασε η Ατλέτικο στο Καζακστάν. Η Αστάνα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τους παίκτες του Σιμεόνε που δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, 0-0.

Το ματς για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να τους ενισχύει δεν φοβήθηκαν τους «ροχιμπλάνκος» και δεν κλείστηκαν στα καρέ τους. Οι Ισπανοί, αν και μπήκαν κάπως νωθρά, βρήκαν χώρους και απείλησαν, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου είχαν δοκάρι με τον Κόκε.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Αστάνα έχασε μέτρα στο γήπεδο, αφού και η ισοπαλία της έφτανε και της… περίσσευε. Έτσι, η Ατλέτικο έκανε μόνη της παιχνίδι με την μπάλα να βρίσκεται συνεχώς έξω από την περιοχή του Έριτς. Πάντως η ουσιαστική πίεση της ομάδας του Σιμεόνε ήρθε στο τελευταίο τέταρτο, όπου ο Καράσκο στάθηκε άτυχος όταν σημάδεψε το δοκάρι με φαλτσαριστό σουτ. Από εκεί και πέρα το «ταμπούρι» δούλεψε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, που κράτησαν το «μηδέν» και πανηγύρισαν έξαλλα τον βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Αστάνα-Ατλέτικο 0-0

Μπενφίκα-Γαλατασαράι (21.45)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
1.Ατλέτικο Μαδρίτης 7
2.Μπενφίκα 6
3.Γαλατασαράι 4
4.Αστάνα 2

Η επόμενη αγωνιστική (5η):
Τρίτη 25/11
Αστάνα-Μπενφίκα (17.00)
Ατλέτικο-Γαλατασαράι (21.45)

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x