Γ' Εθνική

Ασταμάτητος και… πεντάστερος ο Ηρακλής!

Το καθήκον του απέναντι στον ουραγό του ομίλου, Καμπανιακό έκανε ο Ηρακλής. Με πρωταγωνιστή τον Ρόβα έδειξε τη δύναμή του με 5-1 και συνεχίζει να κυνηγάει την κορυφή του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Την έκτη σερί νίκη του, που τον κρατάει στα… ψηλά μέτρησε ο Ηρακλής και μάλιστα επιβλητικά (5-1) επί του ουραγού Καμπανιακού, στη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έβγαλε μια ασίστ, ο Γηραιός έκανε το καθήκον του, στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει κορυφή, την ώρα που ο Άρης Παλαιοχωρίου επικράτησε με σκορ 2-1 του Αλμωπού στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παραμένει ακλόνητος στην πρώτη θέση.

Η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Ρόβας στο 17’ –και χωρίς να έχει ουσιαστική ευκαιρία μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα- της χάλασε τα σχέδια.

Ο 23χρονος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 18’, κάνοντας την αρχή στον καταιγισμό που ακολούθησε. Μέχρι το ημίωρο του ματς, ο Ηρακλής είχε κάνει το 3-0, με το γκολ του Γκουτσίδη (26’), μετά από ασίστ του Ρόβα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 30’.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Καμπανιακός έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, αφού ο Χουζούρης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Ηρακλή να κάνει το 4-0 στο 62’ με τον Καστριτσέα.

Ο Κρυστάλλης στο 66’ πέτυχε το 5-0 για τους μπλε, με τον Καμπανιακό να βάζει τελικά το γκολ της τιμής στο 81’ με τον Χριστοδουλίδη.



Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καστριτσέας, Καραντασιάδης, Αθανασίου Α. (33’ Κριτσιάνης), Γκουτσίδης (63’ Δραγάνης), Ρόβας (63’ Ανδρεάκος), Υφαντίδης, Κρυστάλλης, Πτηνόπουλος

Καμπανιακός (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μπόϊκος, Παπάζης, Αλμπάνης,Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Παγωνίδης, Βασαϊτης, Λατινόπουλος, Καλογιάννης,Μπάλιος, Χουζούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x