Stoiximan Super League

Αστέρας… όπως λέμε Ολυμπιακός

Να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη με την ίδια σοβαρότητα του αιώνιου ντέρμπι θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τα πλάνα ενδεκάδας.

Το πρώτο διπλό για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα είναι επιτακτική για τους πράσινους, ειδικά αν θέλουν να δώσουν να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή εικόνα που είχαν στο ντέρμπι.

Το τελευταίο διήμερο ο τεχνικός του τριφυλλιού δούλεψε αρκετά πράγματα στη προπόνηση, ενώ είχε διαδοχικά τετ α τετ με τους παίκτες, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την ομάδα του να μπαίνει χαλαρά σε έναν ακόμη αγώνα μακριά από την Λεωφόρο.

Σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και χθες έκανε ατομικό, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν τα καταφέρει και σήμερα, ίσως μείνει εκτός πλάνων για το ματς στην Τρίπολη.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και αν τελικά τα καταφέρει ο Μολέδο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να κάνει μια αλλαγή στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μουνιέ να παίρνει τη θέση του Λουντ στην ενδεκάδα.

Ο Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Κουλιμπαλί δεξιά, τον Χουλτ αριστερά και τους Κολοβέτσιο, Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Αν μείνει εκτός της θέση του θα πάρει ο Κουτρουμπής. Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς και Μουνιέ αναμένεται να είναι οι υπόλοιποι στην ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη δυναμική υποστήριξη των οπαδών του, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να βρεθουν στην Αρκαδία περίπου 2000 φίλοι της ομάδας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x