Stoiximan Super League

Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας!

Μετά την κακοκαιρία, η Κέρκυρα… ταλαιπωρήθηκε και από τον Αστέρα. Οι Αρκάδες ήταν εξαιρετικοί και έκαναν ότι ήθελαν τους Φαίακες (4-0), φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα!

Έρμαιο στα… πόδια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης έγινε η Κέρκυρα!

Οι Αρκάδες έκαναν ότι ήθελαν τους Φαίακες, επικράτησαν 4-0 και πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Μανιάς που σκόραρε δις και έγινε ο πρώτος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα με 14 τέρματα, ξεπερνώντας κατά ένα τον Απόστολο Γιάννου, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν και οι Τόνσο, Καλτσάς. Απογοητευτική η Κέρκυρα που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε μισή ευκαιρία και έδειξε σαφώς επηρεασμένη από την ταλαιπωρία της αποστολής της λόγω των καιρικών συνθηκών.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 αυτή του Αλέκου Βοσνιάδη.

Το ματς



Κακός ο ρυθμός στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να μην καταφέρνουν να πλησιάσουν τις δύο εστίες με αξιώσεις. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, οι γηπεδούχοι άρχιζαν να ανεβάζουν στροφές και να… πυροβολούν την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 17ο λεπτό ο Μανιάς προειδοποίησε τους αντιπάλους του αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή ήταν κακό, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Έλληνας φορ με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 1-0.

inner

Το γκολ αυτό έδειξε να αποσυντονίζει τους Φαίακες, οι οποίοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Και κάπως έτσι ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους όταν ο Αρτυματάς έκανε κάκιστη εκτίμηση της φάσης, προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του με τον Τόνσο να επωφελείται και να σκοράρει σε κενή εστία. Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα δε, ο Αστέρας σκόραρε για τρίτη φορά με τον Καλτσά να δέχεται την κάθετη του Μουνάφο και να μην δυσκολεύεται να πλασάρει για το 3-0.

inner

Το ματς είχε ήδη κριθεί, οι Αρκάδες θα έπαιρναν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους και θα ανέβαιναν ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία αλλά αυτό δεν τους έβαλε… φρένο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε νωρίς νωρίς στο δεύτερο μέρος (55’) το τέταρτο τέρμα της στο παιχνίδι, με τον Μανιά να σκοράρει για δεύτερη φορά και να γίνεται ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στην Super League. Το 4-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις αρκετές ακόμη ευκαιρίες που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Παντελίδης.

inner

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (78' Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56' Ισνάλντο), Μανιάς (65' Δουβίκας)

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46' Ζορμπάς), Γεωργίου (46'Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69' Ντιόγκο)

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x