Κύπελλο Ελλάδας

Αστυνομία: «Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού με ξύλα, πέτρες και φωτοβολίδες»

Ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό είναι η δεύτερη έκθεση της Αστυνομίας, αυτή την φορά για τα επεισόδια στον χώρο των VIP του γηπέδου.

Εκτός από την έκθεση για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ η Αστυνομία έχει συντάξει και νέα. Αυτή την φορά γίνεται αναφορά στα σοβαρά επεισόδια στον χώρο των VIP του γηπέδου. Όπως και η προηγούμενη και η νέα έκθεση είναι άκρως επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Μετά τη λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α' ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη 19:30 ώρα της 13/04/2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, πενήντα (50) περίπου οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με κράνη και μάσκες full-face, επιχείρησαν να εισέλθουν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου στη θύρα των VIP. Στο σημείο μετέβησαν οι Α-525 και Α-526 διμοιρίες της ΥΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν την κίνηση των ανωτέρω ατόμων. Στη θέα των αστυνομικών τα άτομα τους επιτέθηκαν με ρίψη ξύλινων κονταριών, πετρών και φωτοβολίδων.

Από τους αστυνομικούς της ΥΑΤ συνελήφθησαν οι Ρ.Ν. γεν. 1997, Φ.Μ. γεν. 1998, Γ.Ν. γεν. 1995, Μ.Γ. γεν. 1990, Α.Β. γεν. 2000. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του Ρ.Ν. αυτοσχέδια συσκευασία περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους -1- γραμμαρίου. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα (14/4) ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x