Stoiximan Super League

Άσχημα μαντάτα για την ΑΕΚ: «Η Λας Πάλμας δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Αραούχο»

Αρνητική τροπή για την ΑΕΚ παίρνει το θέμα Αραούχο, αν αληθεύουν οι πληροφορίες από Ισπανία. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η Λας Πάλμας θα αφήσει τον Χεσέ και θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον «Τσίνο»

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να ξανακάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο, σε περίπτωση που ισχύουν οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Λας Πάλμας δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του δανεισμού του Χεσέ και αντ’ αυτού σκοπεύει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον «Τσίνο».

Όπως αναφέρεται, οι φτωχές επιδόσεις του Χεσέ στο διάστημα που έπαιξε με τη φανέλα του συλλόγου, σε συνδυασμό με κάποιες φωτογραφίες που πόσταρε τις τελευταίες μέρες στα social media στις οποίες φαινόταν να… ξεφαντώνει στις διακοπές του, έφεραν την απόφαση να μην επιδιωχθεί η παραμονή του.

Τη θέση του λοιπόν στα πλάνα της Λας Πάλμας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα πάρει ο Αραούχο, που σημειώνεται ότι τα πήγε καλά στην ΑΕΚ και ότι η ισπανική ομάδα είναι διατεθειμένη να τον επαναφέρει -έστω και υπό αυστηρή παρακολούθηση εξαιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων που είχε υποπέσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x