Stoiximan Super League

Άσχημα νέα για Λέσκοτ - Έως έναν μήνα εκτός δράσης!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ και ο Τζόλεον Λέσκοτ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει στο γόνατο.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ και οι φόβοι για τον τραυματισμό του Τζόλεον Λέσκοτ επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός υπεβλήθη σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο γόνατο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πρόβλημα στο γόνατο (οστεοχόνδρινο κάταγμα), πράγμα που σημαίνει ότι ο Λέσκοτ θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση.

Αυτή, μετά από αίτημα που έκανε ο παίκτης το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΑΕΚ θα γίνει στην Αγγλία από ειδικό γιατρό τον οποίο γνωρίζει.

Το διάστημα της απουσίας του έμπειρου στόπερ υπολογίζεται από δύο εβδομάδες μέχρι και έναν μήνα με τη σωστή αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Ωστόσο, ασφαλής εκτίμηση για το χρόνο της αποθεραπείας θα μπορέσει να γίνει μετά την επέμβαση, ενώ ανά τακτά χρονιά διαστήματα θα εξετάζεται από τους ιατρούς για να διαπιστώνεται η πορεία της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x