Stoiximan Super League

Άσχημο ξεκίνημα για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την πιο έτοιμη Μαλίν και προβλημάτισε τον Νίκο Παπαδόπουλο - Υβριστικό πανό κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Με το… αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά της προετοιμασία του ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ηττήθηκε με 3-0 από την Μαλίν, που είναι σαφώς πιο έτοιμη καθώς το πρωτάθλημα της ξεκινάει σε μια εβδομάδα, και ο τεχνικός του Νίκος Παπαδόπουλος σίγουρα πρέπει να είναι προβληματισμένος, κυρίως για τη συμπεριφορά των αμυντικών του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο καλές στιγμές με τους Περόνε και Λεοζίνιο, ωστόσο στο 13’ οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μάτις, στο οποίο είχε υποπέσει ο Ζιαμπάρης. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαλμπέργκε έκανε το 2-0 για την ομάδα του, έπειτα από κακή απομάκρυνση των αμυντικών του Ηρακλή, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κυριακίδη, η οποία ήταν και η μοναδική του, με τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να δείχνουν ότι έχουν σαφέστατο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Το τελικό 3-0 για τη Μαλίν έγινε στο 86’, όταν ο Κροϊζέ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με πλασέ νίκησε τον Γιαννίκογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο οι οπαδοί του Ηρακλή ανήρτησαν και ένα υβριστικό πανό, κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ηρακλής (α’ μέρος): Πέρνις, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Ανδρεόπουλος, Ιντζόγλου, Περόνε, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Πασάς.

Ηρακλής (β’ μέρος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης , Καλφούντζος, Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Δούμτσιος (έπαιξαν και οι Ρούσσος, Λάσκαρης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x