Super League 2

Αθάνατη Λάρισα! (video)

Θριαμβεύτρια απ’ το θρίλερ του Καυτανζογλείου βγήκε η Λάρισα! Με γκολ του Γιάντση και τον Αποστολίδη να πιάνει πέναλτι του Περόνε στο 95’, οι «βυσσινί» μπήκαν πλέι-οφ (1-0) κι άφησαν… κάγκελο τη Λαμία

Το βάρος της φανέλας της υπενθύμισε -ακόμα και στον εαυτό της- η ΑΕΛ!

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, οι «βυσσινί» έφυγαν… νταηλίκι με το διπλό (1-0) που τους έβαλε σε νεκρό χρόνο στα πλέι-οφ της Football League.

Έπειτα από 83 λεπτά που κύλησαν στο επεισοδιακό κλίμα που δημιουργήθηκε πριν τη σέντρα (με την επίθεση στο βαν του ΟTE TV) ο Γιάντσης φάνηκε ότι θα λύτρωνε τους Θεσσαλούς, ανοίγοντας το σκορ ένα μόλις λεπτό αφότου είχε μπει ως αλλαγή. Το θρίλερ, όμως, μόλις είχε ξεκινήσει…

Γιατί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πινδώνη πάνω στον Πασά. Ούτε αυτό ωστόσο θ’ αποδεικνυόταν αρκετό για να λυγίσει την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου (ο οποίος είχε αποβληθεί νωρίτερα μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη λόγω διαπληκτισμού που είχαν).

Διότι μετά το χάος που ακολούθησε με τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ο Περόνε εκτέλεσε… αλά Πανένκα το πέναλτι, ο Αποστολίδης μετατράπηκε σε λαϊκό ήρωα (αποκρούοντάς το) και η Λάρισα άφηνε μπουκάλα τη Λαμία και μ’ ένα βαθμό λιγότερο τον Ηρακλή στα πλέι-οφ (7 αντί για 8).



Κατά τ’ άλλα, στον έτερο «τελικό» της ημέρας, αυτόν της παραμονής ανάμεσα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αγροτικό Αστέρα, η ομάδα του Ευόσμου ήταν εκείνη που… επέζησε. Παρόλο που τους ευνοούσε και η ισοπαλία, οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη δεν αρκέστηκαν σ’ αυτή και θριαμβεύοντας με 2-0 (χάρη σε γκολ του Βελλίνη και αυτογκόλ του Βαγγελόπουλου) γκρέμισαν τους Πόντιους στη Γ’ Εθνική.

Έτσι, ο Τύρναβος κέρδιζε επίσης την επιβίωσή του, εκμεταλλευόμενος την αποβολή του Γούπου στο ματς με τον (πεσμένο) Εθνικό Σερρών και επικρατώντας στο τέλος με 2-0.

Κατά τ’ άλλα, η Ζάκυνθος εξασφάλισε έναν επιπλέον πόντο για τα πλέι-άουτ (λυγίζοντας 2-1 τον Πιερικό), η Αναγέννηση Καρδίτσας καθάρισε άνετα τον (αδιάφορο) Ολυμπιακό Βόλου με 2-0, ενώ ο Αιγινιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον ουραγό Φωκικό, φτάνοντας στο 4-0.


Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Σάββατο, 4/4

Νότιος όμιλος

Πανηλειακός-Καλλιθέα (0-3 α.α.)

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 4-2
(24’, 85’ Ταμπάκης, 48’ πεν. 51’ Γιέσιτς - 79’, 90+1’ Μαρουκάκης)

ΑΕΚ-Άλιμος 3-0
(10’, 48’ Κρισάντους, 90’ Ζόριτς)

Χανιά-Επισκοπή 2-0
(10’, 76’ Κρητικός)

Φωστήρας-Παναιγιάλειος 0-3
(9’ Μίλιεβιτς, 20’, 63’ Τζημογιάννης)

Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 1-0
(62’ Παβίσεβιτς)

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών


Κυριακή, 5/4

Βόρειος όμιλος

Απόλλων 1926-Αγροτικός Αστέρας 0-2
(58’ Βελλίνης, 67’ αυτ. Βαγγελόπουλος)

Αιγινιακός-Φωκικός 4-0
(15’ Πολύζος, 39’ Καζάκης, 82’ Ίτσιος, 85’ Κυνηγόπουλος)

Ηρακλής-Λάρισα 0-1
(83’ Γιάντσης)

Τύρναβος-Εθνικός Σερρών 2-0
(84’ Λαμπρόπουλος, 90’+3’ Αλεξίου)

Ζάκυνθος-Πιερικός 2-1
(38’ Κρτσμάρεβιτς, 83’ Πλαβούκος - 77’ Μυστακίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
(9’ Τζέκος, 89’ Βουτσιάς)

Ρεπό: Λαμία

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x