Champions League

Ατλέτικο να τη φοβάσαι!

Με το μάτι των παικτών της να γυαλίζει και τον Καράσκο να θυμίζει τον παικταρά της περασμένης σεζόν, η Ατλέτικο επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου (1-0) σε ματς-καρμπόν με τον περσινό ημιτελικό.

Η Μπάγερν Μονάχου έψαχνε μια μίνι-εκδίκηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον αποκλεισμό της από τον περσινό ημιτελικό του Champions League, αλλά ούτε ο Κάρλο Αντσελότι είχε την... απάντηση στην ποδοσφαιρική «μηχανή» του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι «ροχιμπλάνκος» έπαιξαν για ακόμα μία φορά σαν να μην υπάρχει αύριο και με μάτι που γυάλιζε, καταφέρνοντας να επικρατήσουν 1-0 με γκολάρα του εξαιρετικού έπειτα από καιρό, Γιανίκ Καράσκο, που είχε σήμερα το κάτι παραπάνω.

Παρ' όλα αυτά, το ματς δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, αφού οι Βαυαροί τους είχαν βάλει μέσα στην περιοχή τους και πολύ δύσκολα έφευγε από αυτή. Με τα λεπτά να περνούν η Ατλέτικο βρήκε τις απαντήσεις και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Φερνάντο Τόρες στο 22' εξ επαφής σημάδεψε το δοκάρι.

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35', έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή του Βέλγου άσου. Το παιχνίδι ήρθε ακριβώς στη ρότα που ήθελε η Ατλέτικο.

Η Μπάγερν συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι, τον Ριμπερί και τον Ρόμπεν, αλλά η Ατλέτικο είχε και πάλι τον τρόπο να φτάσει σε δεύτερο γκολ, όταν αψυχολόγητα ο Βιδάλ ανέτρεψε τον Φιλίπε Λουίς μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκριζμάν στο 84', αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-0 παρέμεινε όμως έως το τέλος με την Ατλέτικο να έχει κάνει το 2/2, έχοντας προβάδισμα για την 1η θέση του ομίλου.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 1-0
(35' Καράσκο)

Ροστόφ – Αϊντχόφεν 2-2
(8', 37' Πολόζ – 14' Πρέπερ, 45'+2' Λ. Ντε Γιονγκ)

Η βαθμολογία

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (2-0)
2. Μπάγερν Μονάχου 3 (5-1)
3. Αϊντχόφεν 1 (2-3)
4. Ροστόφ 1 (2-7)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (19/10)

Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου - Αϊντχόφεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x