Stoiximan Super League

Ατομικό ο Πάρντο, συντηρητικά ο Σιόβας

Μόνος του γυμνάστηκε ο Φελίπε Πάρντο στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα με θεραπεία εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι Πειραιώτες έριξαν το βάρος στη γρήγορη αντίδραση, σε άμυνα και επίθεση, σε κλειστό χώρο, παίζοντας για πολλή ώρα δίτερμα, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Φελίπε Πάρντο ακολούθησε ατομικό και θεραπεία, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σιόβας γυμνάστηκε συντηρητικά, λόγω του τραυματισμού του στον αυχένα, ενώ κάνει και φυσικοθεραπεία.

Αύριο οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα φιλοξενήσουν στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη τον Πανιώνιο, σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα που είναι κλειστό για το κοινό και τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x