Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Ας δείξουμε σήμερα τη δύναμη του Περιστερίου»

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας προκειμένου να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν της προσπάθειες των παικτών του Νταμίρ Κάναντι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, απηύθυνε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να επεκτείνει για ακόμα μία αγωνιστική το αήττητο σερί του έχει ο Ατρόμητος στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Δημ. Στάδιο Περιστερίου (17:15).

Στην προσπάθεια αυτή οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων απηύθυναν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Νταμίρ Κάναντι και να τους ωθήσουν με την στήριξή τους ώστε να φτάσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «περιστεριώτικης» ΠΑΕ:

«Στο σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας που αγαπάνε την ιδέα του Ατρόμητου να βρεθούν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν για 90’.

Ευχαριστούμε τον κάθε ένα ξεχωριστά που θα μας στηρίξει σήμερα με την ευχή να δούμε ένα παιχνίδι σε φίλαθλα πλαίσια εντός και
εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αξίζει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας όπως πρέπει, χωρίς ακραίες
συμπεριφορές.

Ας δείξουμε σήμερα τη δύναμη του Περιστερίου με φωνή σε όλο τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x