Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Δεν σταματάμε να διεκδικούμε και να παλεύουμε»

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του για την ατμόσφαιρα κόντρα στον Ολυμπιακό αισθάνθηκε ο Ατρόμητος. Οι κυανόλευκοι κάνουν κάλεσμα ενόψει Ηρακλή και δίνουν το στίγμα τους για την… επόμενη μέρα.

Στον κόσμο του για τη θερμή και άψογη συμπεριφορά του στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποκλίθηκε ο Ατρόμητος.

Οι κυανόλευκοι δεν πτοούνται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κι έστειλαν μήνυμα ανασύνταξης αφού «δεν σταματάμε να διεκδικούμε και να παλεύουμε»!

Παράλληλα, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο την Κυριακή (όπου η ομάδα του Σα Πίντο υποδέχεται τον Ηρακλή) και να σπρώξουν τους παίκτες σε νίκη, που θα διατηρήσουν τον σύλλογο σε τροχιά πλέι οφ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες τους στο φίλαθλο κοινό του Περιστερίου για την συμπαράσταση και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το κύπελλο να αποτελεί παρελθόν όμως ο δρόμος μπροστά μας είναι πάντα ανοικτός. Δεν σταματάμε να διεκδικούμε, να παλεύουμε! Ο Ατρόμητος είμαστε!

Αρχής γενομένης από το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο γήπεδο Περιστερίου καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη! Μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ομάδα και κόσμος να κάνουμε αυτό που πρέπει και όλα γίνονται!

Σας περιμένουμε αύριο πάλι όλους στο γήπεδο γιατί όταν παίζει ο Ατρόμητος παίζει όλο το Περιστέρι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x