Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος με συνταγή… Κορακάκη

Σταθερά ουσιαστικός, αν κι όχι εντυπωσιακός όπως συμβαίνει επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Σκόρερ ο Μπάγκα στο 65’.

Το σερί θετικών αποτελεσμάτων επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη καλά κρατεί. Ο Ατρόμητος για ένα ακόμη ματς δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ήταν και πάλι ουσιαστικός. Ένα γκολ του Μπάγκα στο 65’ αρκούσε για να έρθει η νίκη απέναντι στον μακριά από τον καλό του εαυτό Παναιτωλικό και έκανε ποδαρικό με το δεξί στον έβδομο όμιλο του Κυπέλλου.

Οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν φαίνεται πως διατάραξαν τη χημεία των δύο ομάδων που δυσκολεύονταν να παράγουν ποδόσφαιρο. Η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους στο 7’, ωστόσο ο Λημνιός από εξαιρετική θέση πλάσαρε αδύναμα στην αγκαλιά του Κριστιάνο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο ζωηρά στο δεύτερο μέρος με τον Λημνιό να απειλεί δις μέσα σε δύο λεπτά, πρώτα με κεφαλιά και εν συνεχεία με τον Μάκο να κόβει την τελευταία στιγμή. Μπρίτο και Λε Ταλέκ αστόχησαν από πλεονεκτική θέση συμπληρώνοντας ένα «καυτό» πλην όμως… άσφαιρο πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 65’, με τον Μπάγκα μετά από όμορφο συνδυασμό και σέντρα του Λε Ταλέκ από δεξιά να σκοράρει με εξ επαφής κεφαλιά.

Με τον Γουάρντα μακριά από τον καλό του εαυτό, οι Αγρινιώτες απειλούσαν ελάχιστα τους γηπεδούχους. Η πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή τους στο ματς ήρθε στο 78’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα οι Τομανέ και Μαρκόφσκι δεν πρόλαβαν για εκατοστά να βάλουν την προβολή. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ρίσκαρε, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο αλλά το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Μπάγκα, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κεϊτά (54’ Ούμπιντες), Γκουγκούδης, Μπρίτο (82’ Βασιλείου), Λημνιός, Κοντοές, Μπαστακός (57’ Τόνσο), Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κριστιάνο, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Ρότσα (85’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Φερέιρα (73’ Τομανέ), Γουάρντα, Ρόσα Βιέιρα (73’ Λεντέσμα), Μάκος, Μαρκόφσκι, Γουίλσον.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).



Βαθμολογία
Πανθρακικός 3 (3-0)
Ατρόμητος 3 (1-0)
Παναιτωλικός 0 (0-1)
Καλλιθέα 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (29/11)
Καλλιθέα-Ατρόμητος
Παναιτωλικός-Πανθρακικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x