Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Τα αποδυτήρια στηρίζουν Αναστασίου και η διοίκηση την ομάδα - Τελικός με Παναιτωλικό

Πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα εκφράζουν άπαντες στον Ατρόμητο, με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό να είναι τελικός.

Οι σφυγμοί στον Ατρόμητο έχουν πέσει μετά την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν αυτά που μέχρι τώρα είναι ανεξήγητα.

Σε ακόμα μία αναμέτρηση, οι Περιστεριώτες όχι απλά πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, αλλά κινδύνευσαν με διασυρμό άνευ προηγουμένου, καθώς ο Αστέρας πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε σε έξι λεπτά, είχε ακόμα δύο δοκάρια και δύο χαμένα τετ-α-τετ, με τον Χρήστο Μανδά να φωνάζει «παρών». Ο πιτσιρικάς πρώτον δικαίωσε τα πολύ καλά λόγια που έχουν ειπωθεί για εκείνον και δεύτερον κέρδισε και την εμπιστοσύνη προπονητών και συμπαικτών του, οπότε αναμένεται και η επιβράβευση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Πάμε παρακάτω...

Είναι ξεκάθαρο ότι θέμα να μην είναι ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό δεν υφίσταται. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στον χρόνο που θέλουν να δώσουν στον Έλληνα τεχνικό, αλλά και στο γεγονός ότι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο δουλειάς στις προπονήσεις κι αυτό μάλιστα προκύπτει ακόμα και τις τελευταίες ώρες, που το πιο εύκολο θα ήταν πολλοί να βγάλουν να βγάλουν την... ουρά τους απ' έξω στο κάδρο των ευθυνών. Το χθεσινό ήταν ένα δυνατό «χαστούκι» για όλους και υπάρχει πίστη για άμεση αλλαγή της κατάστασης.

Αναμένεται από τη Δευτέρα να υπάρξουν πολλές συναντήσεις όλων με όλους (διοίκηση, προπονητής, παίκτες) ώστε να αναλυθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αφού έχει γίνει αντιληπτό ότι για το προσεχές Σάββατο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και από εκεί θα προκύψουν συμπεράσματα για τους λόγους των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Σύμμαχος του Γιάννη Αναστασίου, εκτός από την καλή δουλειά (κατά ομολογία ανθρώπων που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις) που έχει γίνει αυτό το τρίμηνο, είναι και οι ίδιοι οι παίκτες. Τα αποδυτήρια παρουσιάζουν πρωτοφανή συσπείρωση βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί και θα έλεγε κανείς ότι αν μπορούσαν να παίξουν σήμερα το ματς του Σαββάτου, θα το έκαναν πολύ ευχαρίστως.

Οπότε, ο Ατρόμητος μπαίνει σε μία εβδομάδα ιδιαιτέρως κομβική, που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017, όταν στη θέση του Παναιτωλικού ήταν η Λαμία και στη θέση του Αναστασίου, βρισκόταν ο Κάναντι. Τότε, οι Περιστεριώτες νίκησαν 3-0 (από ημίχρονο) και η συνέχεια ήταν γνωστή...

Υ.Γ.: Και από τη στιγμή που έγινε αναφορά στον Μανδά, θα ήταν άδικο να μην γίνει στον Γιώργο Νταβιώτη. Μετά το ματς με την ΑΕΛ που είχε αλλάξει την εικόνα του Ατρόμητο, έκανε το ίδιο και χθες με το που πέρασε στο ημίχρονο, αντί του Μάντσον, που αναρωτιέται κανείς αν είναι ο ίδιος παίκτης που γνωρίσαμε το 2017 και έτριβαν όλοι τα μάτια τους. Ο Έλληνας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής με την ενέργειά του και το πάθος του συνετέλεσε σημαντική στην εξαιρετικά βελτιωμένη εικόνα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο.

Υ.Γ. 2: Σούπερ και η παρουσία του κόσμου που έκανε την εκδρομή μέχρι την Τρίπολη. Κρίμα που δεν ανταμείφθηκε με μια καλή εμφάνιση και στα 90 λεπτά. Ούτε καν τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x