Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Υποχρέωση της Πολιτείας να βρει τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς»

Ο Ατρόμητος καταδικάζει τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ζητώντας από την Πολιτεία να βρει και να τιμωρήσει τους δράστες. «Να καλυφθούν οι ζημιές από το ελληνικό ποδόσφαιρο», τονίζει.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα εξέδωσε και ο Ατρόμητος και αναφέρει ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βρει και να τιμωρήσει τους δράστες.

«Αποτελεί επίσης υποχρέωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών», επισημαίνει ο σύλλογος του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την μαφιόζικη εμπρηστική ενέργεια στην οικία του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική.

Αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας να βρει τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της μαφιόζικης ενέργειας και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Αποτελεί επίσης υποχρέωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών.

Η ανωτέρω πρόταση θα υποβληθεί επίσημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x