Stoiximan Super League

Ατζαγκούν και άλλες εκκαθαρίσεις εν όψει

Η λύση συμβολαίου του Ατζαγκούν είναι βασικό μέλημα για τον Παναθηναϊκό. Επόμενος ο Εσιέν, δυσκολίες για Βέμερ. Πάει ΠΑΣ ο Δώνης. Μένουν Κλωναρίδης και Μαρινάκης.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει άμεσα τρεις μεταγραφές (Ιβάνοφ, Ιμπάρμπο, Γουακάσο) και θα επιδιώξει να κάνει άλλες τρεις (στόπερ, αριστερό μπακ και μέσο), όμως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Προτεραιότητα για τους «πράσινους» είναι να αποδεσμευτεί ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που δεν υπολογίζεται και επιπλέον καλύπτει θέση ξένου, που πρέπει να ελευθερωθεί για να έρθουν Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Ο Παναθηναϊκός πιέζει να λυθεί το συμβόλαιό του και στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να αποζημιώσει τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό, ο μάνατζερ του οποίου ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Επόμενο μέλημα είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Μάικλ Εσιέν και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, με ενδεχόμενη πρόταση από την Κίνα να επιταχύνει τις διαδικασίες για να φύγει ο Γκανέζος μέσος. Αντίθετα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Γενς Βέμερ, που δεν δείχνει διάθεση συμβιβασμού και ίσως το διαζύγιο μαζί του να πάει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί κι έπειτα, ο Χρήστος Δώνης θα πάει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ φαίνεται πως οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Νίκος Μαρινάκης θα παραμείνουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x