Stoiximan Super League

Ατζάρεβιτς: «Δεν έχω πάρει καμία απόφαση»

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της, μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς.

Καμία απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς, σχετικά με την ΑΕΚ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, με τον κεντρικό χαφ να τονίζει ότι δεν βιάζεται για την όποια απόφαση πάρει.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη του

Για την απόφαση του: «Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, θα πρέπει να ελέγξω τι είναι καλύτερη για μένα. Είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να πάω σε έναν καλό σύλλογο, που πιστεύει σε μένα, που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και που θα μπορώ να ειμαι ο εαυτός μου. Πρέπει επίσης η απόφασή του να στηριχθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι καλο. Υπάρχει χρόνος. Πρέπει να βρω το καλύτερο για μένα και τους αγαπημένους μου. Θα ενημερώσω φυσικά την οικογένειά μου. Όποια απόφαση πάρω θα περιλαμβάνει και την οικογένειά μου μέσα. Προηγουμένως σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Τώρα έχω χτίσει μια οικογένεια»

Σχετικά με το τι σκέφτεται:«Εχω πει ότι θέλω να πάρω μεταγραφή αν υπάρχει μόνο κάτι πολύ καλύτερο από την Έρεμπρο. Κάτι πολύ καλύτερο απ’ ότι έχω τώρα, τόσο κοινωνικά όσο και ποδοσφαιρικά. Στις 31 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε μπορώ να αποφασίσω. Μετά τελειώνει η μεταγραφή περίοδος»

Για το αν έχει προτάσεις: «Υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κοστίζω πολλα χρήματα γιατί είμαι ελεύθερος. Δεν ειμαι μόνο ένας καλόςος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας χαρακτήρας που πολλοί θέλουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα είναι μόνο εγώ να βρω το σωστό».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:«Υπάρχουν μεγάλες ομάδες εκεί. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τρεις σύλλογοι που παίζουν στην Ευρώπη και προσελκύουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ταπεινοί. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για το μέλλον μου. Η απόφασή μου μπορεί να έρθει και πριν τις 31 Ιανουαρίου. Εξαρτάται από το πόσο θα με θέλει πιο πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x