Ιταλία

Ατζέντης Μανωλά στον ΣΠΟΡ FM: «Πιο πιθανή η πώλησή του το καλοκαίρι»

Περισσότερο πιθανή το καλοκαίρι παρά στην τρέχουσα περίοδο χαρακτήρισε την πώληση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα ο μάνατζέρ του, Γ. Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Προς… καλοκαίρι παρά τώρα βλέπει πιο πιθανή μια πώληση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς στόπερ χαρακτήρισε υπερβολικά τα σενάρια περί προτάσεων από Μαν. Γιουνάιτεντ, Ίντερ και άλλες ομάδες, ενώ εκτίμησε πως ακόμη και μια «τρελή» πρόταση από την Κίνα δεν θα αρκούσε για να τον πάρει από την Ευρώπη.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα για:

-το αν επιβεβαιώνονται τα περί μεγάλης μεταγραφής του Μανωλά μέσα στον Ιανουάριο: «Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από τα δημοσιεύματα, που είναι ήδη αρκετά και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικά».

-το αν είναι πιο πιθανό να υπάρξει πώληση του Μανωλά τώρα ή το καλοκαίρι: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτό, αλλά εκτιμώ πως μάλλον το καλοκαίρι θα υπάρξει κάτι, αν υπάρξει κάτι. Γιατί γενικώς στο ποδόσφαιρο και τη ζωή είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις…».

-τα στοιχεία του Μανωλά που τον έχουν κάνει περιζήτητο: «Ο Κώστας παίζει, πάει καλά, η Ρόμα διεκδικεί τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία, είναι έμπειρος και έχει τα χαρακτηριστικά που όλοι γνωρίζουμε».

-τα τρελά λεφτά που ρίχνουν οι Κινέζοι στο ποδόσφαιρο: «Μιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις. Τα ποσά ζαλίζουν και δεν ξέρουμε πού θα φτάσει αυτό. Βλέπουμε μια συνεχιζόμενη κατάσταση, όχι μόνο για μεταγραφές, αλλά και για αγορές ομάδων. Τα ποσά αυτά δεν θα τολμούσε κάποιος να τα γράψει σε ένα χαρτί αν του το έλεγαν».

-το αν εκτιμά πως ο Μανωλάς θα πήγαινε στην Κίνα: «Ο Κώστας έχει τις πιθανότητες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο κι εγώ θα του έλεγα να μην πάει. Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη έχει να προσφέρει πράγματα που δεν μετριούνται μόνο με χρήματα, όπως η δόξα και η καταξίωση».

-το σε ποιο πρωτάθλημα θα προτιμούσε να παίξει ο Μανωλάς: «Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικός παράγοντας και ο Κώστας την έχει σε υψηλό επίπεδο. Δεν νομίζω να έχει αξία να πούμε πού θέλει να παίξει, αλλά να δούμε από ποιες ομάδες θα υπάρχει ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι απορρίφθηκε πρόταση περίπου 40 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ για τον Κώστα. Ενδιαφέρον είχε δείξει και παλαιότερα η Άρσεναλ, αλλά τότε οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν πάνω από τις προθέσεις της αγγλικής ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x