Stoiximan Super League

«Αυλαία» χωρίς Λίλα και Γιάκο για ΠΑΣ

Δυο μόνο οι απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Πετράκη να ανακοινώνει την 18άδα μετά τη σημερινή (05/05) προπόνηση.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (05/05) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό τελευταίο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της SuperLeague, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες».

Ο Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίσει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Έτσι, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Λίλα και τον Γιάκο, ο οποίος υποφέρει από τενοντίτιδα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν διαθέσιμοι…

Μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε ποιοι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας της Ηπείρου.
Πιο συγκεκριμένα μαζί του θα έχει τους: Βελλίδη, Περιστερίδη, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Τσικάρσκι, Βιντάλ, Καρανίκα, Χαλκιαδάκη, Μπουκουβάλα, Χέλκβιστ, Ντόλοβατς, Γαρουφαλιά, Μανθάτη, Μπέριο, Νικολιά και Κόντε.

Τέλος, αναφορικά με το πρόγραμμα της προπόνησης αυτό περιλάμβανε τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και σε στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x