Κύπελλο Ελλάδας

Αύριο η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου

Επίσημη ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει αύριο από τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ. Ενεργοποιούν το «plan b» οι Θεσσαλονικείς.

Όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ θα εξηγήσουν στους οπαδούς της ομάδας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» ανυπομονούν να ενημερωθούν το πότε, το πού αλλά και το πώς θα πραγματοποιηθεί η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως έγινε γνωστό, στις δύο ομάδες θα δοθούν από 8 χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια», τα οποία από την πρώτη στιγμή θα γίνουν ανάρπαστα και για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να προχωρήσουν το plan b.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει τα εισιτήρια, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση, σε συνδέσμους, κατόχους διαρκείας σε σουίτες και VIP, ίσως και σε κατόχους διαρκείας της θύρας 1, ώστε να αποφευχθούν σκληρές με απίστευτες ουρές έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x