Stoiximan Super League

Αύριο και με… ειδικούς χειρισμούς η έφεση του ΠΑΟΚ

Την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει έφεση ο ΠΑΟΚ για την εξοντωτική τιμωρία που του επιβλήθηκε έπειτα από τα επεισόδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε το σχέδιο που ετοιμάζει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή, που γνωστοποιήθηκε η τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν σίγουρο πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ασκούσαν έφεση.

Αυτό, αναμένεται να συμβεί αύριο (Τρίτη 29/03) με το νομικό επιτελείο της ομάδας να θέλει να «ελαφρύνει» -όσο γίνεται- την εξοντωτική ποινή, που αφορά αφαίρεση 5 βαθμών, 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 112.000 ευρώ.

Η αποστολή των δικηγόρων του «δικέφαλου του Βορρά» δεν είναι καθόλου απλή αφού η Ομοσπονδία επέβαλλε από μία αγωνιστική στην ομάδα για παραπτώματα στα ματς με Πανιώνιο και Καλλονή. Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν έχει σε αυτή την περίπτωση το δικαίωμα έφεσης, το νομικό επιτελείο κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα της Ομοσπονδίας για επανεξέταση της κάθε υπόθεσης ξεχωριστά, κάτι το οποίο αποτελεί αρμοδιότητα μόνο του ίδιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x