Ισπανία

Αυτά είναι τα δεδομένα για Σρνα και Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον Ντάριο Σρνα, αλλά δεν είναι διατιθεμένη να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, αν δεν μείνει ελεύθερος από την Σαχτάρ τον Γενάρη.

Να ενισχύσει στο δεξί άκρο της άμυνας της ψάχνει η Μπαρτσελόνα, που εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σρνα, θέλοντας να κάνει δικό της τον έμπειρο Κροάτη μπακ.

Ωστόσο, η Μπάρτσα, δεν έχει σκοπό να κάνει οικονομικό άνοιγμα για την απόκτηση του παίκτη της Σαχτάρ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Ουκρανούς, λήγει σε λίγους μήνες.

Οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, μόνο αν μείνει ελεύθερος, αποκτώντας τον, τον Ιανουάριο.

Ο Σρνα πάντως από την μεριά του είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. Αρχικά, πιέζει ώστε να λύσει το συμβόλαιο του με την Σαχτάρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ είναι έτοιμος να κάνει πίσω και στο οικονομικό κομμάτι, χαμηλώνοντας τις ετήσιες απολαβές του που αυτή τη στιγμή είναι στα 4 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x