Ελλάδα

Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που προορίζονται για τη διοίκηση της ΕΠΟ που θα ορίσει η FIFA

Διαβάστε ποια είναι τα δύο άτομα, των οποίων τα ονόματα ακούγονται πολύ δυνατά για να ηγηθούν της προσωρινής διοίκησης που θα ορίσει η FIFA.

Την Παρασκευή αναμένονται τα σπουδαία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την FIFA, όπως όλα δείχνουν, να ορίζει μια προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς υπάρχουν δύο πρόσωπα των οποίων τα ονόματα ακούγονται πολύ δυνατά για να ηγηθούν της διοίκησης που θα ορίσει η FIFA.

Ο πρώτος είναι ο δικηγόρος, Παναγιώτης Περάκης, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Σταύρου Κοντονή. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, δηλαδή, τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας, ο οποίος -εάν τελικά επιλεγεί- θα είναι ταυτόχρονα επικεφαλής της ελληνικής αλλά και της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου!

Επίσης, βάσει των ίδιων πληροφοριών που μοιράστηκαν στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς η FIFA φέρεται να έχει σκεφθεί τι θα κάνει με την ΚΕΔ. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα ορίσει ξένους αρχιδιαιτητές, οι οποίοι θα λαμβάνουν τις αποφάσεις.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως εάν τελικά η FIFA αποδεχθεί την πρόταση του Σταύρου Κοντονή για μια προσωρινή διοίκηση «μακράς πνοής» στην Ελληνική Ομοσπονδία, τότε, το φαβορί για τον προεδρικό θώκο είναι ο Παναγιώτης Περράκης. Αντίθετα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή εάν η FIFA λάβει απόφαση για μια διοίκησης 1-2 μηνών, με στόχο να οδηγήσει εκείνη την ΕΠΟ σε εκλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x