Stoiximan Super League

Αυτά είναι τα γκολ και τα γήπεδα που ξεχωρίζουν Κατσουράνης-Λυμπερόπουλος!

Τα κορυφαία γκολ που έχουν πετύχει και τα γήπεδα που τους έχουν μείνει αξέχαστα ξεχώρισαν οι Κώστας Κατσουράνης και Νίκος Λυμπερόπουλος, στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο», στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Γκολ και γήπεδα που τους έχουν μείνει αξέχαστα ξεχώρισαν ο Κώστας Κατσουράνης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για χάρη της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ερώτηση του Ντέμη Νικολαΐδη για το κορυφαίο τέρμα που έχει πετύχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεχώρισε δύο: «Το ένα που μου έρχεται είναι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ένα βολ πλανέ στον Ελευθερόπουλο, ο οποίος είχε κατεβάσει ρολά εκείνη τη μέρα. Το δεύτερο είναι με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λιλ, γιατί ήταν το πρώτο της ΑΕΚ στη διοργάνωση».

Από τη μεριά του ο Κώστας Κατσουράνης απάντησε: «Αυτό που μπήκε στο 93' στη Ριζούπολη με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε καμία σημασία. Με την Εθνική μου έχουν μείνει πολλά, όπως κόντρα στη Νορβηγία. Και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μπερναμπέου».

Όσο για το παιχνίδι που έχει χαραχτεί πιο έντονα στη μνήμη του «Λύμπε»: «Το ματς με την Αλβανία. Περνούσες από το κέντρο και δεν μπορούσες να ακούσεις το σφύριγμα του διαιτητή. Τόσο μίσος, τόσο μένος, τόσο φανατισμό, δεν έχω ξαναζήσει», ενώ ο «Κατσούρ» αναφέρθηκε στο κορυφαίο γήπεδο που έχει αγωνιστεί: «Το καλύτερο είναι της Σέλτικ, με διαφορά από τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x