Αγγλία

Αυτά είναι τα καλύτερα γήπεδα στην Premier League (pics/video)

Τη λίστα με τα καλύτερα γήπεδα στην Premier League έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, σε συνεργασία με το TripAdvisor.

Γκάλοπ για το ποιο είναι το κορυφαίο γήπεδο στην Αγγλία και την Premier League έκανε το TripAdvisor, με γνώμονα τα σχόλια και τις κριτικές που αφήνουν οι τουρίστες που τα επισκέπτονται. Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την κατάρτιση αυτής της λίστας ήταν κυρίως οι εγκαταστάσεις, οι παροχές, η ατμόσφαιρα, το μουσείο του γηπέδου αλλά και το τουρ που το συνοδεύει.

Η κορυφή δεν ξαφνιάζει πολύ μιας και εκεί βρίσκουμε το Old Trafford, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο απ' όλα σε χωρητικότητα με 75.957 θέσεις.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Anfield ενώ το τοπ 3 συμπληρώνει το Emirates. Έναν παραπάνω λόγο για να χαίρονται- εκτός της κορυφής- έχουν οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» καθώς, η συμπολίτισσα τους Μάντσεστερ Σίτι και το Etihad βρίσκονται στην 4η θέση.

Αναλυτικά η λίστα με τα κορυφαία γήπεδα στην Πρέμιερ Λιγκ από το 10 μέχρι και την κορυφή, όπως την ανέδειξαν οι χρήστες του TripAdvisor:

*Αρκετές αντιρρήσεις με τα αποτελέσματα είναι πιθανό να έχουν οι πολλοί φίλαθλοι των αγγλικών συλλόγων αλλά υπενθυμίζουμε ότι η λίστα προέκυψε από τις κριτικές των «επισκεπτών» άρα εν ολίγοις αυτοί που την διαμόρφωσαν είναι «ποδοσφαιρικοί τουρίστες».

10) The Riverside (Μίντλεσμπρο)
inner

9) St Mary’s (Σάουθαμπτον)
inner

8) Stadium of Light (Σάντερλαντ)
inner

7) Stamford Bridge (Τσέλσι)
inner

6) White Hart Lane (Τότεναμ)
inner

5) King Power Stadium (Λέστερ)
inner

4) The Etihad (Μάντσεστερ Σίτι)
inner

3) The Emirates (‘Αρσεναλ)
inner

2) Anfield (Λίβερπουλ)
inner

1) Old Trafford (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
inner

Και για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο, το οποίο παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το γήπεδο, τα αποδυτήρια και φυσικά το μουσείο του συλλόγου!



Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x