Ιταλία

Αυτά είναι τα συλλεκτικά παπούτσια για τα 25 χρόνια του Τότι!(pics)

Την 25ετή καριέρα του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, τιμά γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, η οποία έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο χρυσό ζευγάρι ποδοσφαιρικών.

Η αθλητική εταιρεία που ντύνει την Ρόμα και τον Τότι, η Nike, δημιούργησε κάποια πολύ ξεχωριστά παπούτσια για τον θρύλο των «Τζιαλορόσι» Φρανσέσκο Τότι, για να τιμήσει τα 25 χρόνια αιώνιας πίστης και αγάπης του Capitano.

Ο Τότι έκανε το ντεμπούτο με την Ρόμα το 1993 και φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα στην αιώνια πόλη και στην ίδια ομάδα! Είναι ίσως ο τελευταίος πιστός στρατιώτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σήμερα 40 ετών πλέον ο capitano δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφαση του για το μέλλον του. Αν θα αποσυρθεί ή αν θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν.

Τα χρυσά παπούτσια αποκάλυψε πρώτη η Nike μέσω του λογαριασμού της στα social media. Ενώ ο Τότι θα φορέσει τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά όχι σε ένα τυχαίο παιχνίδι αλλά στο derby della Capitale κόντρα στην Λάτσιο το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολίμπικο».

Ο αρχηγός της Ρόμα από την πλευρά του, δεν θα μπορούσε να μην είναι ενθουσιασμένος με τα νέα του ολόχρυσα ποδοσφαιρικά, και ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφία με το νέο του απόκτημα. Την φωτογραφία συνόδευε μια «ρομαντική» λεζάντα για την ομάδα της καρδιάς του.

«Αντιπροσωπεύοντας εμένα και την αιώνια αγάπη μου για την Ρόμα»





Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα νέα συλλεκτικά παπούτσια του Τότι:

inner


inner

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x