Stoiximan Super League

Αυτά είναι τα σχέδια για τη νέα Τούμπα

Ποιες οι δύο επιλογές του Ιβάν Σαββίδη για το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Το κόστος και η χωρητικότητα του γηπέδου, το οποίο θα έχει προδιαγραφές ημιτελικού Europa League!

Έτοιμος να μπει στη νέα εποχή είναι ο ΠΑΟΚ.

Μετά τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, «διαπιστώθηκε η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα», όπως ενημέρωσε ο «δικέφαλος».

Αυτό, λοιπόν, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Είτε με γκρέμισμα του τωρινού γηπέδου και πλήρη ανακατασκευή του, είτε με ανακατασκευή κερκίδα προς κερκίδα. Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι καταλήγει στην πρώτη επιλογή, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ακόμα.

Όπως και να έχει, το κόστος θα ξεπεράσει σίγουρα τα 50 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 70), με τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων» να φέρεται πως έχει δώσει ρητή εντολή στους συνεργάτες του για ένα γήπεδο ασφαλές και σύγχρονο, δίχως να υπολογίζει τα χρήματα.

Όσο για τη χωρητικότητα της νέας Τούμπας, θα είναι μίνιμουμ 33.000 θεατών, αλλά μπορεί να φτάσει στους 35600 και το κυριότερο, θα είναι προδιαγραφών ημιτελικού Europa League!

Αυτό σημαίνει πως για τα επόμενα δύο χρόνια (τουλάχιστον), ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο θα γίνει… γερό λίφτινγκ, σε συννενόηση, φυσικά, με τη ΓΓΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x