Stoiximan Super League

Αυτά είναι τα «θέλω» της Κίεβο για Εμποκού

Ο Εμποκού έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του τον Ουζουνίδη και στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον κρατήσουν. Τα «θέλω» όμως της Κίεβο θα είναι αυξημένα στο τέλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει εικόνα, δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και ένας από τους λόγους είναι ο Πολ Εμποκού, ο οποίος είναι αρκετά φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και εδικά μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα.

Το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον Κογκολέζο, αλλά είναι δύσκολο με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα να αγοράσουν τον παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Κίεβο ώστε να δει τις απαιτήσεις του για να βρει τη φόρμουλα ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει στο ρόστερ τον Εμποκού με τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά δεδομένα θα είναι μεγαλύτερα από τις 150.000 ευρώ που δίνει ο Παναθηναϊκός στην ιταλική ομάδα ως ενοίκιο.

Τα χρήματα που θα ζητήσουν οι Ιταλοί, θα είναι σαφώς περισσότερα, από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x