Γαλλία

Αυτά που κάνει η Παρί δεν έχουν ξαναγίνει!

Έπιασαν τόπο τα λεφτά με το «τσουβάλι» που έχουν δαπανήσει οι Άραβες επενδυτές στην Παρί που με το φτωχό έστω 1-0 επί της Οσέρ κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας και πέτυχε το… απόλυτο φέτος!

Τους χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία και μερικές δεκάδες (για να μην πούμε τίποτα πιο… χοντρό) εκατομμύρια ευρώ σε μπάτζετ. Κι όμως, για 63 λεπτά η Οσέρ έπαιξε τέλεια το ρόλο της… φτωχής πλην τίμιας κι έβαζε πολύ δύσκολα στην προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να γράψει ιστορία.

Οι πρωτευουσιάνοι ήθελαν να κλείσουν τη σεζόν με ένας πρωτοφανές για τα δεδομένα του γαλλικού ποδοσφαίρου επίτευγμα. Ξεκίνησαν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, συνέχισαν με το Λιγκ Καπ, ακολούθησε το πρωτάθλημα και με το Κύπελλο θα συμπλήρωσαν το απόλυτο παζλ. Και τα τέσσερα διαθέσιμα τρόπαια της σεζόν δικά τους...

Από τη μεριά της, η Οσέρ η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, προσπάθησε με οργανωμένη άμυνα να αντέξει και… όπου βγει. Οι παίκτες της είδαν με ικανοποίηση ενέργεια του Τιάγκο Μότα να σταματά στο δοκάρι και κάποιες ενέργειες της παρέας του Ιμπραΐμοβιτς να μην βρίσκουν στόχο.

Όσο περνούσε η ώρα ενδεχομένως να πίστευαν όλο και πιο πολύ πως μετά τις Χάβρη και Γκινκάμπ θα γίνονταν η τρίτη ομάδα που θα έπαιρνε το Κύπελλο προερχόμενη από τη Ligue 2, στο 64’ όμως τα όνειρα τελείωσαν. Η τρομερή κεφαλιά του Καβάνι βρήκε δίχτυα διαμόρφωσε το 1-0 και η Παρί πλέον έγραφε ιστορία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x