Stoiximan Super League

«Αυτά θα κάνει ο ακριβοδίκαιος Σιμιτζόγλου»

Η τύχη του πρωταθλήματος είναι στα χέρια του Κ. Σιμιτζόγλου, που δεν είναι βέβαιο αν και πότε θα ασκήσει δίωξη κατά του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά. Τι είπαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωσε, αλλά η δράση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Η τύχη του τίτλου βρίσκεται εν ολίγοις στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ασκήσει δίωξη κατά του Ολυμπιακού για τα όσα έχουν καταγγελθεί από πλευράς Πλατανιά.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκαν εκτενώς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε αυτή τη σημαντική υπόθεση.

Ο πρώτος χαρακτήρισε τον αθλητικό εισαγγελέα ακριβοδίκαιο άνθρωπο, που όμως δεν του αρκεί μια απλή καταγγελία για να ασκήσει δίωξη. Έφερε, δε, ως παράδειγμα τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της «πυραμίδας» στην ελληνική διαιτησία, στην οποία παρότι συγκέντρωσε πολλές καταθέσεις, δεν προχώρησε σε δίωξη κρίνοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος έθεσε και το ζήτημα αν πέραν των όποιων επεισοδίων εξεταστεί και το πώς άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες η στάση ανθρώπων του Πλατανιά (όπως του ποδοσφαιριστή Αλέξη Αποστολόπουλου) για τα όσα έγιναν στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκη».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος από τη δική του πλευρά χαρακτήρισε παρωδία το γεγονός ότι ο Αλέξης Αποστολόπουλος έκανε δύο διαφορετικές τοποθετήσεις για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ταυτόχρονα δύο συμπαίκτες του (Μανούσος και Μπανανά) δήλωσαν πως δεν έγινε τίποτα μεμπτό, ενώ ούτε το φύλλο αγώνα, ούτε η έκθεση παρατηρητών, ούτε αυτή της αστυνομίας αναφέρουν κάτι για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος των φιλοξενούμενων. «Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, που είναι νόμιμος κάτοχος. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός καίγεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί. Η ανακοίνωση για τον προπονητή μπορεί να γίνει και σε λίγες μέρες ή την άλλη εβδομάδα», είπε.

Ακούστε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x