Stoiximan Super League

Αυτά ζητούσε ο Παναθηναϊκός με επιστολή του στην ΕΠΟ

Επιστολή με την οποία ζητούσε νομιμοποίηση του ισπανικού μοντέλου και ενημέρωση αρχιδιαιτητή-επιδιαιτητή για τις βαθμολογίες των ρέφερι έστειλε ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ,όπως δήλωσε ο Χρ.Παναγόπουλος.

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός έστειλε τη Δευτέρα επιστολή στην ΕΠΟ (με κοινοποίηση στη Super League και τον κ. Σαραϊδάρη) με την οποία ζητούσε κάποια αυτονόητα πράγματα έκανε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος.

Οι «πράσινοι» ζητούσαν δύο πράγματα: πρώτον, να νομιμοποιηθεί το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία, προκειμένου να είναι θεσπισμένο και να προστατευτεί η λειτουργία του, καθώς μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνεται σε κανέναν κανονισμό, και δεύτερον, να ενημερώνεται ο αρχιδιαιτητής και ο επιδιαιτητής για τις βαθμολογίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών σε διαιτητές και βοηθούς, κάτι που δεν είχε γίνει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Εμείς ως Παναθηναϊκός στείλαμε τη Δευτέρα επιστολή στην ΕΠΟ και ζητούσαμε να μπει στον κανονισμό το ισπανικό μοντέλο, ώστε όλοι να ξέρουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα και να μαθαίνει ο αρχιδιαιτητής της Super League τις βαθμολογίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, για να ξέρει ποιους να βάλει και τι όχι. Απάντηση δεν πήραμε ως Παναθηναϊκός. Ας κανονίσουν την πορεία τους οι της ΕΠΟ και ο κ. Βασάρας», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο κ. Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x