Stoiximan Super League

Αυτές είναι οι 16 σελίδες από την προσφυγή της ΑΕΚ κατά Λάζαρου και Ολυμπιακού (pics)

Δείτε στο sport-fm.gr τις 16 σελίδες της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου κάνει λόγο για συμπαιγνία των «ερυθρόλευκων» και του 32χρονου εις βάρος της.

Αυτές είναι οι 16 σελίδες της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όπου κάνει λόγο για συμπαιγνία των Πειραιωτών με τον διεθνή άσο κατά της Ένωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 αναφέροντας το ακριβές ύψος του (308.800 ευρώ) και τα προβλεπόμενα μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ). Μάλιστα τονίζουν πως όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στις 11 Μαΐου, παραμονή του τελικού Κυπέλλου πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο, η «Ένωση» απάντησε πως εκείνος δεσμεύεται μέχρι το 2019.

Η πλευρά της ΑΕΚ αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του παίκτη σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες επειδή «… μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ», αλλά και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους, γιατί «… υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες» και «…τελούσε υπό πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης συμβατικής δέσμευσης του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας».

Δείτε στο sport-fm.gr τις 16 σελίδες της προσφυγής της ΑΕΚ
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x