Stoiximan Super League

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Πανιωνίου (pics)

Ο Πανιώνιος έφερε στο φως της δημοσιότητας τις εμφανίσεις που θα φοράει τη νέα σεζόν.

Τις εμφανίσεις που θα φοράει τη νέα σεζόν έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΠΑΕ Πανιώνιος. Ανάμεσα στους παίκτες που τις παρουσίασαν και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Χατζισαφί.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Luanvi ανακοινώνει τις εμφανίσεις για την περίοδο 2017-18. Τα πρωτοποριακά υλικά της ισπανικής εταιρείας, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ την περασμένη περίοδο εγγυούνται το αποτέλεσμα και για τη νέα χρονιά.

Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, φοράει την πρώτη εμφάνιση για τη νέα περίοδο. Η εμφάνιση μοιάζει αρκετά με αυτή της περιόδου 2016-17 με τις κόκκινες και γαλάζιες ρίγες, αυτή που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ψηφίστηκε ως η καλύτερη της περιόδου σε σχετική ψηφοφορία.

inner

Ο Εσάν Χατζισαφί, φοράει τη δεύτερη εμφάνιση της νέας περιόδου. Αυτή που παρουσιάστηκε και επίσημα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2016-17 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η εμφάνιση έχει ρετρό στοιχεία, από την περίοδο 1971 όταν και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε καταφέρει να αποκλείσει την μεγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης.

inner

Ο Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι, φοράει τη φανέλα που χρησιμοποίησε η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια. Η φανέλα η οποία έχει βάση το μπλε χρώμα και διαγώνιες ρίγες, σιέλ και κόκκινη, ενώ το σήμα βρίσκεται μέσα σε λευκό περίβλημα.

inner

Τέλος, ο Γιάγια Μπανανά, φοράει την 4η εμφάνιση για την περίοδο 2017-18. Μια πρωτοποριακή εμφάνιση που για πρώτη φορά στην ιστορία θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η οποία σίγουρα προκαλεί αίσθηση, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x