Stoiximan Super League

Αυτές είναι οι οφειλές του Άρη που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Παλιές «αμαρτίες» καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης, που τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA. Διαβάστε αναλυτικά ποιες είναι οι οφειλές και πως ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Μπλεξίματα με «αμαρτίες» του παρελθόντος έχει o Άρης, που όπως διαβάσατε νωρίτερα τιμωρήθηκε από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών, λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και που οι «κίτρινοι» καλούνται να καταβάλουν άμεσα.

Οι οφειλές στον Ντιόγκο Σιστόν που είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη διετία 2007-2009 αγγίζουν τις 70.700 ευρώ με 5% προσαύξηση για κάθε χρόνο ως σήμερα, ενώ το πρόστιμο στη FIFA αγγίζει τις 10.000 ελβετικά φράγκα. Οφειλές υπάρχουν και στον Ούμπιδες από το 2012 ύψους 175.000 ευρώ, με προσαύξηση επίσης 5% για κάθε έτος, ενώ εκεί το πρόστιμο στην Ομοσπονδία αγγίζει τα 15.000 ελβετικά φράγκα. Χρήματα από τον Άρη, έχει λαμβάνειν και ο μάνατζερ του Αργεντινού, στον οποίο οι οφειλές φτάνουν τις 120.000 ευρώ και επιπλέον τις προσαυξήσεις, ενώ στις 15.000 φράγκα είναι επίσης το πρόστιμο στη FIFA.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Κριστιάν Πορτίγια, στον οποίο ναι μεν η ΠΑΕ οφείλει 69.000 ευρώ από το 2012, αλλά υπάρχει και σχετικό πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για τη μονομερή διακοπή συμβολαίου του, ενώ τις 20.000 ελβετικά φράγκα αγγίζει το πρίστιμο στη FIFA.

Πάντως, στον Άρη, θεωρούν ότι αυτές οι οφειλές δεν αφορούν τη νέα ΠΑΕ, αλλά άλλη εταιρία και θα εξαντλήσουν από την πλευρά τους όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να φτάσουν στη δικαίωση για τις παραπάνω υποθέσεις, πατώντας σε νομικά προηγούμενα, όπως της δικαίωσης της ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA ή της ΑΕΛ από το CAS.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x