Euro 2016

Αυτές οι τρεις έχουν προκριθεί στους 16 του Euro

Έτσι έχει η κατάσταση αυτή την ώρα στο Euro. Έχει αποκλειστεί μαθηματικά μόνο η Ουκρανία, απομένουν τρία ματς για να πέσει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής.

Έχει ακόμα πολύ… χώρο για να συμπληρωθεί το «παζλ» των 16 ομάδων που θα συνεχίσουν στο Euro και μετά τη φάση των ομίλων, ωστόσο για την ώρα γνωρίζουμε τις τρεις εξ’ αυτών.

Πρόκειται για τις Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, οι οποίες έκαναν το 2x2 στα πρώτα τους ματς και με έξι βαθμούς έκαστη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους και στη συνέχεια του τουρνουά.

Υπενθυμίζεται πως στον επόμενο γύρο (των νοκ-άουτ) προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι (από τους συνολικά έξι).

Πολλές εθνικές είναι μια... ανάσα από την πρόκρισή τους, άλλες είναι σε «καλό» δρόμο, άλλες θα δώσουν σκληρή μάχη κι άλλες χρειάζονται θαύμα. Θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση την τρίτη αγωνιστική κι ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη (απομένουν τα Βέλγιο-Ιρλανδία, Ισλανδία-Ουγγαρία και Πορτογαλία-Αυστρία που είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο).

Σημειώνεται, δε, πως από τις 24 ομάδες που συμμετέχουν στο Euro, έχει αποκλειστεί για την ώρα μόνο μία, η Ουκρανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x