Europa League

Αυτή είναι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Έξω ο Γιόχανσον!

Εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό με την Σεντ Ετιέν έμεινε ο Γιόχανσον, λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε. Βασικός ο Μπακασέτας!

«Σπάει» το δίδυμο στα χαφ των Σιμόες-Γιόχανσον για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν (21:00, NOVA, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κι αυτό γιατί ο Σουηδός αμυντικός χαφ έμεινε όχι μόνο εκτός ενδεκάδας από τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά κι εκτός 18άδας, προφανώς γιατί η γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, τον έχει αφήσει… πίσω.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Ανέστης, δεξί μπακ ο Γκάλο, αριστερά ο Ντίντακ και στο κέντρο της άμυνας οι Λαμπρόπουλος-Κολοβέτσιος.

Τη θέση του Γιόχανσον θα πάρει ο ο Τσιγκρίνσκι (έχει παίξει παλια εκεί), με τον Σιμόες να μένει σταθερά στον άξονα.

Ο Μάνταλος θα παίζει πιο μπροστά τους, ενώ στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα βρίσκονται οι Βάργκας και Μπαρμπόσα. Μοναδικός προωθημένος ο Μπακασέτας που… κέρδισε την μάχη απ’ τους Αραβίδη-Πέκχαρτ.

Η αρχική σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μπακασέτας, Μάνταλος

Ο Αλμέιδα βρίσκεται στον πάγκο και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, εν αντιθέσει με τον Πατίτο, ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x