Europa League

Αυτή είναι η λίστα του ΠΑΟΚ

Εκτός της λίστας για τα προκριματικά του Europa League και τα ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο Ρέι. Διαβάστε το «γιατί»...

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τις αναμετρήσεις με την Ολιμπίκ Ντόνετσκο για τα προκριματικά του Europa League έκανε γνωστούς ο ΠΑΟΚ.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 24 παίκτες, χωρίς καμία έκπληξη αφού ακόμη και για την απουσία του Ρέι από αυτή υπάρχει ένας σημαντικός λόγος και δυνατότητα να «μπει» στη λίστα τη Δευτέρα.

Όπως διευκρινίστηκε από την πρώτη στιγμή από τους υπεύθυνους του «Δικεφάλου» ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας απουσιάζει από τη λίστα καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί μέχρι και τη Δευτέρα να δηλωθεί ως κοινοτικός.

Ο Ρέι έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο και ενδεχομένως αυτό να μπορέσει να γίνει και έτσι ο Δικέφαλος να γλιτώσει μια θέση ξένου παίκτη.

Οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι οι: Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κρέσπο , Μάτος, Δεληγιαννίδης, Κάτσε , Ενρίκε, Κουλούρης , Λέοβατς, Λεβέκ , Βαρέλα, Μακ, Μαλεζάς, Κάμπος, Μελίσσας, Πέλκας, Πούγγουρας, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα και Σιαμπάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x