Euro 2016

Αυτή είναι η sexy Γαλλίδα που της έκαναν καντάδα οι Ιρλανδοί οπαδοί (pics/video)

Η καντάδα των Ιρλανδών οπαδών σε μία όμορφη Γαλλία είναι ίσως είναι η κορυφαία στιγμή του Euro μέχρι τώρα. Δείτε ποια είναι η sexy ξανθιά πρωταγωνίστρια του viral βίντεο.

Το έχουμε πει πολλές φορές σε αυτό το Euro. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ιραλνδοί οπαδοί και μας δείχνουν το σωστό οπαδικό δρόμο.

Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται. Αποθεώνουν με συνθήματα τους αστυνομικούς, νανουρίζουν μωρά στα τρένα και αισίως κάνουν καντάδες σε όμορφες Γαλλίδες και κερδίζουν – με το σπαθί τους – μερικά φιλάκια.

Πολλά, πολλά δεν χρειάζονται για το βίντεο που έχει γίνει viral και αποτελεί κορυφαία στιγμή του φετινού Euro. Προφανώς όλοι έχετε δει το βίντεο με την παρέα των δεκάδων ενθουσιασμένων οπαδών που έχει «περικυκλώσει» μια όμορφη ξανθιά και της τραγουδούν το «I love you baby» και το «I can’t take my eyes off you».



Η νεαρή ξανθιά μάλιστα, έδειξε να το απολαμβάνει – με το δίκιο της – και μάλιστα μετά από ντροπές πείστηκε να δώσει ένα φιλί στον «τίμιο γίγαντα» Ιρλανδό οπαδό, που μάζεψε μια... κερκίδα για να εντυπωσιάσει την ξανθιά.

Και αν αναρωτιέστε ποια ήταν η κυρία, έχουμε την απάντηση. Η sexy νεαρή του Μπορντό είναι ναυαγοσώστρια και ονομάζεται Κάρλα Ρομέρο.

Δείτε την λοιπόν

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x