Stoiximan Super League

Αυτή είναι… μάλλον η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάταξη του πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι -λαμβάνοντας υπόψη, φυσικά, και τις δικαστικές περιπέτειες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό…

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, με την αναμέτρηση στο Περιστέρι και η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, δυστυχώς, όμως, με πολλές, δικαστικές εκκρεμότητες.

Οπότε, καταλαβαίνετε πως για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά…

Αν δεν λάβουμε υπόψη μας τις πιθανές τιμωρίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η κατάταξη, μετά και την ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, διαμορφώνεται ως εξής στην πρώτη τετράδα:

1. ΠΑΟΚ 52
2. ΑΕΚ 51
3. Ολυμπιακός 46
4. Ατρόμητος 43

Ο «δικέφαλος του βορρά», ωστόσο, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι», έχουν παιχνίδι λιγότερο, μετά τη χθεσινή ματαίωση του μεταξύ τους ντέρμπι.

Και εδώ αρχίζουν τα… σενάρια.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και, βέβαια, μηδενισμό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-3 στα χαρτιά), τότε η βαθμολογία αλλάζει, με την ΑΕΚ να «σκαρφαλώνει» στην 1η θέση και τους Πειραιώτες να ισοβαθμούν, πλέον, με τους «ασπρόμαυρους» στη 2η!

1. ΑΕΚ 51
2. Ολυμπιακός 49
3. ΠΑΟΚ 49
4. Ατρόμητος 43

Αλλά τα… σενάρια, να θυμίσουμε, συνεχίζονται, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη, στις 17:30, εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για το -3 από το ματς με την ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αν δεν την κερδίσει, τότε θα «πέσει» είτε στους 43 είτε στους 46 βαθμούς, ανάλογα με την απόφαση, δηλαδή, που θα παρθεί για το ντέρμπι της Τούμπας, που δεν ξεκίνησε ποτέ…

Και εκκρεμεί, φυσικά και η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία, πάντως, αργεί ακόμα, αφού έχει οριστεί για τα μέσα Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x