Stoiximan Super League

Αυτή θα είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για την 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο βράδυ την Οσμάνλισπορ στο “Καραϊσκάκη”, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Πάουλο Μπέντο. Υπήρξε βέβαια το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Καπίνο στην πρωινή προπόνηση στου Ρέντη κι έτσι τα γκολπόστ των πρωταθλητών

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ελλάδος θα υπερασπιστεί ο Νίκολα Λεάλι. Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις το αρχικού σχήματος της ομάδας του λιμανιού έχουμε και λέμε. Δεξί μπακ θα είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας και στο κέντρο άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος θα παίξουν ο Μποτία με τον Βιάνα. Σχετικά με τη θέση του αριστερού μπακ είχαμε αναφέρει από χθες, την πρόθεση του Μπέντο να χρησιμοποιήσει τον Σισοκό και όχι τον Ντε Λα Μπέγια. Αυτό άλλωστε φάνηκε και μετά τη ανακοίνωση της αποστολής, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής των “ερυθρόλευκων” άφησε εκτός αποστολής τον Ισπανό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θ' αγωνιστούν ο Ρέτσος με τον Μάρτινς, με τον Έλληνα στόπερ να έχει το ρόλο του αμυντικού χαφ. Μπροστά τους θα είναι ο Κώστας Φορτούνης και στα δύο άκρα της επίθεσης ο Ανδρούτσος με τον Σεμπά. Ο Ανδρούτσος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς και ο Μπέντο επιβραβεύει τον νεαρό άσο, επιλέγοντας τον για τη βασική εντεκάδα των πειραιωτών σ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, με τους “ερυθρόλευκους” να περιμένουν ένα μεγάλο ματ από τον Παραγουανό σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x