Stoiximan Super League

Αυτή τη φορά ήταν αναμενόμενο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να αφήσει και πάλι τον Φορτούνη εκτός αποστολής.

Ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό αποτέλεσε αναμφίβολα έκπληξη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Βεβαίως η εξήγηση δόθηκε μέσα απ' το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες απ’ του Ρέντη, σύμφωνα με τις οποίες ο Πορτογάλος δεν είχε δει...ορεξάτο τον παίκτη και επέλεξε να τον αφήσει εκτός.

Σήμερα το μεσημέρι ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού ανακοίνωσε την αποστολή των “ερυθρόλευκων” για το αυριανό ματς με τα Χανιά (τη ρεβάνς του 4-1 της περασμένης Πέμπτης) και το όνομα του Έλληνα μέσου απουσίαζε ξανά από την αποστολή.

Πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για δεύτερο “μήνυμα” από πλευράς του 39χρονου προπονητή, αλλά από το ρεπορτάζ “έβγαινε” ότι ο Σίλβα δε θα έπαιρνε στην αποστολή τον διεθνή άσο για την αυριανή αναμέτρηση στο “Καραϊσκάκη”.

Ήταν κοινό... μυστικό από χθες στου Ρέντη πως ο Φορτούνης θα έμενε εκτός και κάποιοι μάλιστα έλεγαν πως δεν υπήρχε περίπτωση ο Σίλβα να βάλει τον παίκτη στη διαδικασία ν' αγωνιστεί σε αυτό το ματς, ειδικά απ' τη στιγμή που του είχε στείλει το “μήνυμα” λίγες μέρες νωρίτερα.

Η απουσία λοιπόν του Φορτούνη από την αποστολή δε συνιστά έκπληξη, αντιθέτως έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί ο αποκλεισμός του Κολοβού, ο οποίος είχε πάει πολύ καλά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Κρήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x