Stoiximan Super League

Αυτή την ενδεκάδα προβάρει ο Χάσι!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος… μπαίνει στο μυαλό του Μπέσνικ Χάσι και καταγράφει στο sport-fm.gr την επικρατέστερη 11άδα του Ολυμπιακού, για την πρώτη «μάχη» με τη Ριέκα, στο Champions League!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο ματς με τη Ριέκα στο Καραϊσκάκη και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Μπέσνικ Χάσι, δείχνει να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα, με την οποία θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αλβανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Κυριακή και αυτό σημαίνει πως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να παίξει στο ματς με τη Ριέκα. Το sportfm.gr σας είχε μεταφέρει από χθες το ρεπορτάζ αναφορικά με τον προβληματισμό που υπήρχε και χθες για το αν ο Οφόε θα προλάβει το σημαντικό ματς με τους Κροάτες και τα νέα από την κυριακάτικη προπόνηση δεν ήταν ευχάριστα. Αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος και έτσι, ο προπονητής των Πειραιωτών είναι αναγκασμένος να αναθεωρήσει τα πλάνα του στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Βασικός ο Ομάρ


Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες είναι (αυτήν τη στιγμή) οι σκέψεις του Χάσι για το πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα, το βράδυ της Τετάρτης. Γκολκίπερ της ομάδας του λιμανιού θα είναι ο Καπίνο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» θα αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός κερδίζει τη «μάχη» από τον Φιγκέιρας για τη βασική ενδεκάδα με βάση τα όσα έχει «δείξει» ο κόουτς των Πειραιωτών, αν και η τελική δοκιμή του Χάσι θα γίνει στη μεθαυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας, ο Βούκοβιτς και ο Ρέτσος θα είναι οι δύο στόπερ των «ερυθρόλευκων», ενώ στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Κούτρης. Ο νεαρός μπακ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών, προπονείται κανονικά από χθες και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του.

Ρομαό και Ζιλέ


Σε ό,τι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναφερθήκαμε στον πρόλογο για τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να έχει ο Οφόε και αν ο Βέλγος δεν καταφέρει να παίξει, τότε τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Ζιλέ. Ο 33χρονος μέσος θα έχει ρόλο «οκταριού» και δίπλα του θα αγωνιστεί (σε ρόλο καθαρού κόφτη) ο Αλεξί Ρομαό. Οι δυο τους, άλλωστε, έπαιξαν βασικοί και στο φιλικό ματς με το Ατρόμητο στο Περιστέρι και αποδείχθηκε σωστή η απόφαση του Χάσι να τους χρησιμοποιήσει μαζί στο εν λόγω παιχνίδι. Βέβαια, ο Χάσι θα περιμένει να δει και αύριο την κατάσταση του Οφόε, αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο 28χρονος χαφ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.

Η ίδια (δημιουργική) τριάδα


Σχετικά με τη δημιουργική τριάδα των πρωταθλητών Ελλάδας, φαίνεται πως ο Μπέσικ Χάσι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια αλλαγή και αυτό σημαίνει ότι Φορτούνης, Μάριν και Καρσελά διατηρούν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα. Ο Χάσι έκανε μέχρι χθες κάποιες σκέψεις για σχήμα χωρίς Μάριν, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να τις εφαρμόσει και ο Γερμανός εξτρέμ θα είναι στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπεν (ο Εμενίκε, άλλωστε, είναι νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες), με τους Πειραιώτες να περιμένουν πολλά από τον 28χρονο σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x