Αγγλία

Αυτή την Τσέλσι ποιος θα την φρενάρει;

Ασταμάτητη είναι η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, που θέλει κόντρα στη Σάντεραλντ να γράψει ιστορία, πετυχαίνοντας την 10η σερί νίκη της. Ξεχωρίζει το Έβερτον-Άρσεναλ στην 16η στροφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την 16η στροφή στην Πρέμιερ Λιγκ να αποτελεί μια ευκαιρία για την Τσέλσι να γράψει ιστορία.

Με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι, οι «μπλε» του Λονδίνου ισοφάρισαν το ρεκόρ της περιόδου 2006 και το σερί των εννέα σερί νικών του Ζοσέ Μουρίνιο και τώρα κόντρα στην ουραγό Σάντεραλντ θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το απίστευτο σερί και να μείνουν γατζωμένοι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Δύσκολη αποστολή έχει η δεύτερη της βαθμολογίας Άρσεναλ, που ταξιδεύει στο Λίβερπουλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Η ομάδα του Βενγκέρ έρχεται με φόρα μετά την ανατροπή και τη νίκη απέναντι στην Στόουκ και θέλει το διπλό για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή.

Εκτός για τους «κανονιέρηδες» θα είναι οι Μουστάφι και Ράμσεϊ, ενώ τα «ζαχαρωτά» του Κούμαν, θα παραχθούν με αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Έτοιμος για βασικός είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

Επιτακτική ανάγκη είναι για τη Λίβερπουλ η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νέα απώλεια κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τον Κλοπ να θέλει νίκη και μόνο απέναντι στην Μίντλεσμπρο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την ανεβασμένη φέτος Γουότφορντ και θέλει να συνέλθει μετά το στραπάτσο από τη Λέστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Επόμενη αγωνιστική (16η)

Τρίτη (13/12)

Μπόρνμουθ-Λέστερ (21:45)
Έβερτον-Άρσεναλ (21:45)

Τετάρτη (14/12)

Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ (21:45)
Σάντερλαντ-Τσέλσι (21:45)
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (21:45)
Κρίσταλ Πάλας-Μαν. Γιουνάιτεντ (22:00)
Μαν. Σίτι-Γουότφορντ (22:00)
Στόουκ Σίτι-Σαουθάμπτον (22:00)
Τότεναμ-Χαλ (22:00)
Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι (22:00)

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x