Κύπελλο Ελλάδας

Το πέναλτι και η κόκκινη που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ (video)

H AEK έβαλε από το 12’ τις βάσεις για πρόκριση κόντρα στον Πλατανιά με τον Μάνταλο να κερδίζει πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μπανανά που αποβλήθηκε, σε μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση.

Από μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη ακόμη και μετά από πολλά ριπλέι έβαλε η ΑΕΚ τις βάσεις πρόκρισης απέναντι στον Πλατανιά.

Στο 12’ ο Μάνταλος μετά από μαρκάρισμα του Μπανανά έπεσε κάτω και ο Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα αποβάλλοντας τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη φάση, καθώς στο δεξί πόδι του Μάνταλου δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή, αλλά μπορεί να τον βρίσκει ο Μπανανά με το αριστερό του πόδι στο αριστερό γόνατο. Αυτή όμως είναι μία υπόθεση, η οποία δεν φαίνεται καθαρά στο ριπλέι

Πάντως η αποβολή του Μπανανά με απευθείας κόκκινη κρίνεται λανθασμένη, καθώς ο κανονισμός αναφέρει ότι όταν ο αμυντικός απλώς ανατρέπει επιτιθέμενο που είναι σε προφανή θέση για γκολ δεν αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη αλλά τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Κόκκινη κάρτα προβλέπει ο κανονισμός μόνο αν ο διαιτητής θεωρήσει ότι ο αμυνόμενος ανατρέπει εσκεμμένα τον αντίπαλο και δεν προσπαθεί να τον ανακόψει νόμιμα. Ο Μπανανά δεν φαίνεται να έχει πρόθεση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x