Champions League

Αυτό θα πει εξέδρα: Ο Βέρνερ ζήτησε αλλαγή επειδή… δεν άντεχε τη φασαρία στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Το μεγαλύτερο οπαδικό «παράσημο» κέρδισαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας! Η εκκωφαντική φασαρία στο γήπεδο ανάγκασε τον Βέρνερ της Λειψίας πρώτα να ζητήσει… ωτασπίδες και μετά αλλαγή από τον προπονητή του!

Υπάρχουν δυνατές έδρες. Υπάρχουν καυτές έδρες. Και υπάρχει και η έδρα της Μπεσίκτας.

Που δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του πιο… απάλευτου (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) γηπέδου στην Ευρώπη!

Γιατί ο κόσμος της τουρκικής ομάδας δεν αποτέλεσε απλώς τον «12ο παίκτη» στο παιχνίδι με τη Λειψία. Αλλά ανάγκασε και τον αντίπαλο να υπολογίζει σε έναν παίκτη λιγότερο!

Από το ξεκίνημα λοιπόν του αγώνα ο Τίμο Βέρνερ δεν άντεχε την εκκωφαντική φασαρία στη «Vodafone Arena». Σε πολλές στιγμές συνελήφθη να κρατάει τ’ αυτιά του. Και αφού δεν κατάφερε ούτε με ωτασπίδες (!) να συγκεντρωθεί, ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του!

Κάτι που δεν μπορούσε παρά να δεχθεί ο Ραλφ Χάζενχατλ, αποσύροντάς τον στο 32’ και δηλώνοντας χαρακτηριστικά μετά τη λήξη:

«Είναι αδύνατον να προετοιμάσεις την ομάδα για τέτοια ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την έναρξη του ματς και αυτό μας επηρέασε. Η ομάδα δεν ήταν καλή στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά ήταν ένα μάθημα για εμάς. Μπορώ να δω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω».

inner




Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x