Ελλάδα

Αυτόφωρο για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα!

Την επαναφορά του αυτόφωρου για τους συλληφθέντες των γηπέδων συζήτησαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Θάνου.

Συζήτηση για την επαναφορά της αυτόφωρης διαδικασίας για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα είχαν στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η πρόεδρος του Αρείου Παγου, Βασιλική Θάνου.

Το πρόβλημα που επιθυμεί να λύσει ο υφυπουργός αθλητισμού με αυτό το μέτρο, έγκειται στο γεγονός ότι οι δίκες όσων δημιουργούν επεισόδια και συλλαμβάνονται καθυστερούν χαρακτηριστικά. Το χρονικό διάστημα, μάλιστα, από την τέλεση του αδικήματος μέχρι την εκδίκασή του φτάνει σχεδόν τους έξι μήνες.

Αυτό στερεί από την πολιτεία αλλά και την ίδια την αθλητική δικαιοσύνη τη δυνατότητα να επιβάλλει άμεσα ποινές απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλίμα από την πλευρά της κ. Θάνου είναι καταρχήν θετικό για το συγκεκριμένο μέτρο καθώς εκτιμάται πως θα διευκολύνει αρκετά τις διαδικασίες.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε μεταξύ της κ. Θάνου και του κ. Βασιλειάδη ήταν η τοποθέτηση τακτικών δικαστών σε όλα τα αθλήματα και αν υπάρχει η δυνατότητα το δικαστικό σώμα να καλύψει τις απαιτήσεις που θα προκύψουν.

Φυσικά όπως ήταν λογικό υπήρξε συζήτηση και για τις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γρηγόρης Ποζιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x