Stoiximan Super League

Αυτοί είναι οι 11 του Ουζουνίδη για Ξάνθη - Βασικός ο Βλαχοδήμος

Με τον νεαρό Πίσπα, όπως αναμενόταν, να ξεκινάει σε ρόλο «φουνταριστού», «κατεβάζει» τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια ο Ουζουνίδης, για το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη. Επανέρχεται ο Βλαχοδήμος στο τέρμα!

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης -με εξαίρεση, ίσως, τη μίνι έκπληξη, με την επαναφορά του Βλαχοδήμου στο αρχικό σχήμα αντί του Διούδη.

Ο 23χρονος, θυμίζουμε, έχει να παίξει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1), στις 19 Νοεμβρίου, έμεινε στον πάγκο, δηλαδή, στα ματς με Ατρόμητο, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Ο Βλαχοδήμος, λοιπόν, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας και οι Κολοβέτσιος-Αυλωνίτης θα είναι οι στόπερ.

Κουρμπέλης και Τζανδάρης συνθέτουν το δίδυμο στα χαφ, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Λουντ αριστερά και τον Άλτμαν πίσω από τον Πίσπα, ο οποίος είναι ο μοναδικός κλασικός φορ του διαθέσιμου ρόστερ.

Να σημειώσουμε πως ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς δεν υπολογίζει στους Μολέδο, Μολίνς, Καμπέσας, Μουνιέ, Σιλά και Λουτσιάνο, ενώ εκτός ομάδας είναι, ουσιαστικά, οι Τσάβες και Κουτρουμπής.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x