Stoiximan Super League

Αυτοί είναι οι διαιτητές-κόκκινο πανί

Ξεκάθαρος ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος, τονίζοντας ότι υπάρχουν διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν γιατί προκαλούν, με τη θέση του ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα σύμφωνη με εκείνη του Παναθηναϊκού.

Απόλυτα συγκεκριμένος ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος για το θέμα της διαιτησίας, με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού να τονίζει μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ομάδα δεν σκοπεύει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα, που θα σφυρίζουν συγκεκριμένοι διαιτητές, οι οποίοι έχουν προκαλέσει στο παρελθόν με τις αποφάσεις τους.

Μάλιστα, ο κορυφαίος παράγοντας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και σε ονόματα, τονίζοντας ότι οι Σπάθας, Αρετόπουλος, Παππάς, Μάνταλος και Βοσκάκης είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να μείνουν εκτός πινάκων για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς αντιδράσεις.

Την ώρα που ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ αποφασίζουν για τον επιδιαιτητή, χωρίς πάντως τη συμμετοχή της FIFA, ζωηρές ενστάσεις για συγκεκριμένους ρεφέρι εγείρονται και από τον ΠΑΟΚ. Γιατί κάποιοι από τους ρέφερι στους οποίους αναφέρθηκε ο Παναγόπουλος, αποτελούν «κόκκινο πανί» και για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport.

Εκείνο που τονίζουν από τον «δικέφαλο του Βορρά», σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, είναι ότι διαιτητές όπως οι Παππάς, Σπάθας, Δημητρόπουλος και Μήτσιος, οι οποίοι έχουν προκαλέσει με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους στο πρόσφατο παρελθόν, πρέπει να μείνουν στην άκρη και να μπουν στο «ψυγείο» μέχρι και τις εκλογές της ΕΠΟ.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν φαίνονται διατιθεμένοι να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έχει σκιές, όσον αφορά τι διαιτησία, κάτι που φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν πριν την σέντρα της 1ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, για τους «πράσινους» η λύση-μονόδρομος, είναι να έρθει η FIFA και να αποφασίσει εκείνη για το θέμα της διαιτησίας, αφού θεωρούν πως όποιος και αν επιλεγεί για τη θέση του επιδιαιτητή δεν θα έχει την απόλυτη στήριξη των ομάδων της Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x